Webfejlesztés, webdesign, webhosting

A mainstream web

A webalapú rendszerek vezető ágazattá váltak

A minőségi webes jelenlét elengedhetetlen a vállalkozások számára ahhoz, hogy versenyképesek maradjanak az online térben. A modern és reszponzív weboldalak és webalkalmazások nem csupán esztétikusak és hatékony eszközök a vállalkozások irányításában, hanem a márkahírnév építéséhez és az ügyfélkör bővítéséhez is elengedhetetlenné váltak. A korszerű webes megoldások segítségével könnyedén elérhetővé válnak a kiszemelt célcsoportok, miközben lehetőséget teremtenek az interakcióra és az ügyfélélmény fokozására.

Aki vár a fejlesztéssel, lemaradhat a versenytársak mögött, ezen a területen minden nap számít.

A webes jelenlét megteremtése

A testreszabhatóság és a minőség fontos a webes szolgáltatások esetén is

A digitális térben való jelenlét kialakításában és fenntartásában kulcsfontosságú szerepet játszik, hogy a vállalkozását annak igényeinek megfelelően felépített webes és hosting megoldások segítsék. Professzionális és felhasználóbarát weboldalak és webes alkalmazások tervezésével és fejlesztésével segítjük vállalkozását a nagyobb hatékonyság elérésében és abban, hogy magasan kitűnjön az online térben. Rugalmas hosting megoldásainkkal biztosítjuk, hogy cégének webes rendszerei mindig elérhetők és megfelelően gyorsak legyenek, így garantálva a maximális felhasználói élményt.

Fejlessze magasabb szintre a webes jelenlétét velünk, első lépésként kérjen ajánlatot.

Jogi feltételek, megjegyzések: Az itt megadott adatait külön nem tároljuk, kizárólag a válasz elküldésére használjuk fel. Átlagosan néhány órán belül válaszolunk, de legkésőbb 48 órán belül.

Irányadó árak:

Óradíj (szoftverfejlesztés, konzultáció, helyszíni kiszállás egyaránt):
26 EUR / 29 USD / 10 000 HUF

Helyszíni kiszállás esetén + útiköltség oda-vissza.

Hosting díjak: egyedi, szerződés és szoftvercsomag szerint.

Megjegyzések: Nettó árakat adtunk meg. A megadott árak legkésőbb 2024 június 30-ig garantáltak ( az addig megkötött szerződések esetén a szerződés lejáratáig ), utána fenntartjuk a jogot az árak emeléséhez.