ASTRO ÜGYVITELI ÉS ERP RENDSZER 


 A gyors, automatizált ügyviteli és ERP szoftver, 
 amellyel új lendületet adhat vállalkozásának. 

Kipróbálom

 Sokoldalú és innovatív 


 Minden benne van, amit alapvetően egy modern üzleti, 
 ügyviteli szoftvernek tudnia kell. Még több is, hiszen 
 sok új és egyedi megoldást tartalmaz. 
 Mindemellé kis erőforrás igény társul. 

Kipróbálom

 Maximális felhasználói élmény 


 Az ergonómikus grafikus felületet a lehető 
 legegyszerűbb kezelhetőséggel sikerült ötvözni. 
 Ez a szoftver Önnek készült! 

Kipróbálom

 Jogszabályi megfelelőség 


 A szoftver fejlesztése képzett könyvelői és ügyviteli tanácsadói 
 segítséggel történik. Mindig előre megfelel a jogszabályoknak 
 és tartalmaz minden kötelező funkciót. 

Kipróbálom

 Felhőben és lokálisan 


 Az adatbázisát elérheti a felhőből, vagy telepítheti 
 egyszerűen a saját számítógépére, szerverére is. 
 Ön választhatja ki a számára legjobb megoldást! 

Kipróbálom

 Hatékony döntéstámogató 


 Az előre definiált riportok mellett bármilyen 
 egyedi kimutatást könnyen elkészíthet az 
 adataiból. Építhet saját cégműszerfalat is. 
 A cége irányítása teljesen az Ön kezében lesz. 

Kipróbálom

 Vállalati szintű készletkezelés 


 Korlátlan számú telephelyet, raktárat, raktárpozíciót, 
 batch (charge/LOT) és gyári számokat kezel. 
 Mindezt automatikusan teszi, ezért ha kis cége van, 
 akkor is egyszerű dolga lesz. 

Kipróbálom

Röviden a rendszerről

Az Astro ERP egy immár 16 éves múlttal rendelkező, folyamatosan fejlesztett, bővített, korszerűsített, felhő alapúan, vagy helyi hálózaton is működő nagy terhelhetőségű, sok felhasználós integrált ügyviteli és vállalatirányítási (ERP) szoftver kereskedő, szolgáltató, vagy speciálisabb (gyártó, szállítmányozó, optikus) cégek, vállalatok számára. Rugalmas, összeköthető más rendszerekkel és amennyiben egyedi igényei is vannak, azok egyeztetés után belekerülhetnek a szoftverbe.

Néhány főbb adat: 75 modul (alattuk további 2-8 almodullal, modulváltozattal), 6 külső modul, köztük külön nyelvi adatbázis szerkesztő beépített AI alapú automatikus fordítóval, 2 mobilalkalmazás, számla jelentő szerver, 1 millió programsor (a szerver oldali eljárásokkal, kapcsolódó külső modulokkal és mobilalkalmazásokkal együtt).

 Mi az az ERP rendszer? Mivel tud többet egy számlázóprogramnál, vagy egy kis ügyviteli szoftvernél? Érdemes rá váltania a kisebb cégeknek is?
Kattintson ide és tudja meg a választ. 

 

Aktuális

EPR díjak: Az EPR díjak kezelésére is alkalmas a rendszer. Az új díjakat a környezetvédelmi termékdíjaknál kell rögzíteni.

Elektronikus számlákkal kapcsolatos új szabályok: Egy új uniós rendelet értelmében 2024-től már akkor is kibocsájtható elektronikus számla, ha az azt befogadó fél nem adta ehhez a hozzájárulását.

Emiatt 2024-től minden számlázó, ügyviteli és ERP rendszernek képesnek kell lennie befogadni és feldolgozni az elektronikus formában kapott számla adatcsomagot. A rendszer képes elektronikus formában fogadni, elsősorban a magyar fél által kiállított számlákat. Az elektronikus számla formátum országonként eltérhet, emiatt folyamatban van az összes létező formátum rendszerbe integrálása, hogy 2024-től az Astro ERP bármely idegen országból be tudjon fogadni ilyen számlákat.
Valószínűsíthető, hogy addigra lesz egy egységes uniós formátum és protokoll is, amelyet használva a közös rendszerből lekérdezhetőek lesznek az országok között kiállított számlák.
2028-tól már kötelező lesz minden számlát elektronikus formában kiállítani és emellé továbbra is mellékelhető lesz a hagyományos PDF formátumú, emberi olvasásra alkalmasabb számla is.

TUDJON MEG TÖBBET

 • Bővítés, fejlesztés

  Bővítés, fejlesztés

  Egyedi igények esetén is a legköltségkímélőbb és legidőtakarékosabb megoldás, ha egy kész rendszert választ és annak kéri a bővítését, cégére szabását. Az Astro ebben is jó partner.

 • Webáruház kapcsolat

  Webáruház kapcsolat

  Összeköthető bármelyik webáruházzal (ha annak fejlesztője lehetőséget ad rá). Alapból kapcsolódik az Unas és a Shoprenter rendszeréhez. Ha nincs webáruháza, akkor rendelhet teljesen cégére szabottat.

 • Mobil shop

  Mobil shop alkalmazás

  Rendelhet mobiltelefonos áruház alkalmazást, amely számos előnnyel rendelkezik a hagyományos webshopokhoz képest. Karbantartásmentes, ügyfelei egyszerűbben vásárolhatnak akár mobilfizetéssel, internetkapcsolat nélkül is használhatják.

 • Jogszabályok

  Folyamatirányítás és naplózás

  Az ERP változat összeköthető egyedi fejlesztéseken keresztül gyártógépekkel, gyártósorokkal, automatizált raktárakkal (ha megoldható szabványos módon). A szoftverből vezérelhetők és naplózhatók, riportolhatók a folyamatok.

 • Stabil Windows-alkalmazás

  Natív kliens alkalmazás

  Böngésző és futtatókörnyezet nélkül használható bármelyik Windows verzión működő natív kliens szoftver, amely a lehető leggyorsabb, legbiztonságosabb és legtakarékosabb megoldás.

 • Biztonságos online számla

  Biztonságos NAV kapcsolat

  Minden kimenő számla jelentéssel és beérkező számla lekérdezéssel kapcsolatos fennakadásról és annak okáról automatikus visszajelzést kap ügyfélszolgálatunk az Astrotól, ezért gond esetén be tudunk avatkozni, még határidőn belül.

 • Mobil alkalmazások

  Mobil alkalmazások

  Vannak hozzá táblagépes és mobiltelefonos alkalmazások, melyek megkönnyítik, mobilissá és olcsóvá teszik az adminisztrációt és a készletkezelést.
  Egyedi mobilalkalmazásokat is rendelhet.

 • Pénztárgép kapcsolat

  Pénztárgép kapcsolat

  A NAV adatlekérdezésen keresztül megoldható, hogy a pénztárgépes vásárlások bekerüljenek az Astroba, így a készletkezelésnél nem kell dupla munkát végeznie.

 • Adatbiztonság

  Adatbiztonság

  Akár a felhőben, akár a saját szerverén van az adatbázis, megfelelő védelem és titkosítás garantálja az adatai biztonságát.


 

KAPCSOLÓDÓ SZOLGÁLTATÁSOK


 

Az Astro ERP megvásárlásával, vagy előfizetésével nem csak egy szoftvert kap, hanem folyamatosan biztosított szolgáltatásokat is.

Támogatás

Egész héten, minden nap 24 órában elküldheti bejelentéseit és a lehető leghamarabb megoldásra kerülnek problémái.

Ügyfélszolgálat

Feltett kérdéseivel kapcsolatban pár órán belül (gyakran szinte azonnal) segítséget kap, ha elakad.

Frissítések

Rendszeresen érkeznek frissítések, amelyek biztosítják, hogy az Astro naprakész legyen.

Garancia

Magában foglalja az ingyenes javításokat, egyes esetekben a pénzvisszafizetési garanciát.


 

FŐBB FUNKCIÓK

 • Adatbázis-kezelő rendszer

  Adatbázis-kezelő rendszer

  Az Astro az egyik legnépszerűbb és legelterjedtebb adatbázis-kezelő rendszert használja, melynek funkcionalitását kiegészíti az Astro beépített speciális adaptív lekérdezés-generátora, amely a dinamikus listák és riportok esetén mindig a legoptimálisabb ad-hoc adatlekérdezéseket állítja össze, hogy a döntéseit támogató adatok a lehető leggyorsabban és legpontosabban jelenjenek meg.
  Az Astronak akár a lokális, akár a felhős változatát használja, mindig megkapja a megfelelő biztonságot és gyorsaságot, amely biztosítani tudja a folyamatos, zökkenőmentes munkát nagy adatmennyiség mellett akkor is, ha sok telephellyel, azokon belül több felhasználóval rendelkezik.

 • Beépített kézikönyv

  Beépített kézikönyv

  Rendelkezik egy beépített, lényegretörő, jól illusztrált tudásbázis alapú kézikönyvvel, amelynek segítségével gyorsan és alaposan meg tudja tanulni a szoftver használatát és amely segítséget nyújthat Önnek, ha valahol elakad. További segítség, ha az egérmutatót több másodpercig tartja egy funkció, gomb, ikon, vagy szövegmező, adatmező felett, akkor automatikusan megjelenik egy magyarázat az adott funkcióhoz. Ha mindez nem elég, e-mailben is bármikor elküldheti kérdését, amire hamarosan választ kap.

 • Beállítási lehetőségek

  Beállítási lehetőségek

  A beállítások modulban mindent beállíthat a legapróbb részletekig. Az olyan alap dolgokon kívül, mint a cége adatai, bankszámlái, pénztárai, levelezési adatai, megadhatja például azt is, hogy KATA adózó-e és betöltheti a rendszerbe a céglogóját (többfélét), módosíthatja a bizonylatok beállításait, nyomtatványait, adatait, megjegyzéseit, sorszám típusát, viselkedését (minden bizonylatnak csaknem 50-féle beállítási lehetősége van), beállíthatja a szoftver különböző helyzetekre vonatkozó viselkedését, az alap árkategóriákat, módosíthatja a fizetési módokat, kezelheti a törzsvásárlói és egyéb kedvezmények beállításait.

 • Többnyelvűség

  Többnyelvű

  Az Astro jelenleg tud magyarul, angolul, németül, franciául, japánul. Ez annyit jelent, hogy az egész kezelőfelület, minden felirat nyelve megváltozik a bejelentkezéskor kiválasztott nyelvre.
  Kérésre bővíthető újabb nyelvekkel, egy új nyelv egy nap alatt bekerülhet a rendszerbe, köszönhetően az intelligens automatikus fordítórendszernek. Ha egy feliratnak, szövegnek hiányzik a megfelelő fordítása, akkor azt a rendszer automatikusan lefordítja és legközelebb már emlékezni fog rá.
  Egy beépített nyelvi adatbázis szerkesztő segítségével javíthatók a szövegek, ha valamelyiknek a fordítása nem tökéletes.

 • Jogosultságkezelés

  Jogosultságkezelés

  Az Astro felhasználóbarát, egyszerűsített jogosultságkezelést használ, az egyes modulokba belépést, adatmódosítást, adatmegtekintést lehet korlátozni az egyes felhasználók számára.

 • Cégműszerfal

  Cégműszerfal

  Céges műszerfalat építhet grafikonokból és diagramokból, amelyen folyamatosan, élőben figyelheti a cége működését, bevételeinek, kiadásainak alakulását.

 • Pénznemek

  Pénznemek

  Az Astro ismeri a főbb pénznemeket és automatikusan frissíti is azok középárfolyam adatait naponta, az MNB oldaláról (élő internetkapcsolat esetén). Az árfolyam adatokat manuálisan is módosíthatja. A bizonylatait is kiállíthatja bármely pénznemben, ahol szintén módosítható az árfolyam adat.

 • Tárgyi eszközök

  Pénzügy, bank, pénztárak

  Nyilvántarthatók a pénztárakkal, bankokkal kapcsolatos pénzmozgások, pénztári bizonylatok nyomtathatók, banki kivonat fájlok alapján automatikusan adminisztrálja a rendszer a számlák kiegyenlítését és nyilvántartja az egyéb beérkezett, vagy kiadott összegeket. A pénzügyhöz tartozik továbbá egy fejlett kintlevőségkezelő és egy pénzügyi tervező modul.

 • Árkategóriák, árképzés

  Árkategóriák, árképzés

  Az Astro több programozható árkategóriát kezel, különböző pénznemekben. Ezen kívül időszakos akciókat, kedvezményeket, törzsvásárlói és partnerenkénti és a bizonylatokon tételenkénti engedményeket is megadhat.

 • Árengedmények

  Árengedmények

  Az Astro kezeli az árengedményeket termékekre, termékcsoportokra, raktárakra vonatkozóan. Kezel továbbá mennyiségi, outlet, törzsvásárlói és egyedi partner kedvezményeket.

 • Termék és partner csoportok

  Termék és partner csoportok

  Csoportokba szervezheti a termékeket, szolgáltatásokat és a partnereket. Ez hasznos, mert így csoportosan lehet módosítani a termékek és a partnerek főbb adatait, ezzel sok időt megspórolva, nem mellékesen ennek szűréskor, kimutatások készítésekor és akciók definiálásakor is hasznát látjuk.

 • Készletkezelés

  Készletkezelés

  A rendszer korlátlan számú telephelyet, azokon belül bármennyi raktárat, raktárpozíciót, batch (charge/lot) számokat, gyáriszámokat, gyártási és szavatossági időket, készletszinteket (minimum, optimum, maximum) kezel. A rendszer többféle automatikus készletkezelési elvet ismer (a beállításokban megadható: FIFO, LIFO, FEFO, LEFO, LPFO, HPFO, FEFO&FIFO).

 • Termékek kezelése

  Termékek kezelése

  Minden terméket a legapróbb részletekig beparaméterezhetünk: Megadhatjuk a csoportját, kiválaszthatunk számára egy szülő terméket, gyártók alá, termékcsaládokba kategorizálhatjuk, színt, méreteket, mérettartományt, egyedi tulajdonságokat, gyártási receptúrát, anyagminőséget paraméterezhetünk, képeket csatolhatunk, html formátumú leírást szerkeszthetünk egy beépített szerkesztővel, egyedi árakat tölthetünk ki és programozhatunk, besorolhatjuk a megfelelő környezetvédelmi termékdíj kategóriákba, a különböző raktárakba tárhelyeket definiálhatunk és készletszinteket adhatunk meg (minimum, optimum, maximum), létrehozhatunk tartozék és helyettesítő termék listát minden egyes termék számára.

 • Gyártás

  Gyártás

  A gyártás fő-modul két almodulból áll, az egyik a termékek gyártása, a másik a termékek szétszerelése. Mindkét almodulban a gyártási folyamat a termékek (mint gyártmányok) modulban meghatározott receptúra (összetevők, vagy alkatrészek) alapján történik. A gyártás modul megállapítja a szükséges összetevő, vagy alkatrész szükségletet (amiből hiány esetén rendelhetünk), nyilvántartja a keletkezett hulladékokat azok típusa szerint, a gyáriszámokat, sarzsszámokat, a keletkezett selejteket. A gyártásnál létrehozhatunk gyártáskísérőt, amelyre felvezethetjük az egyes műveleteket és kiállíthatunk minőségi bizonyítványt.

 • Tárgyi eszközök

  Tárgyi eszközök

  Az Astroban nyilvántarthatja a tárgyi eszközeit, regisztrálhatja azok beszerzését, felújításait, értékcsökkenését (az é.cs. könyvelésének összes szabálya szerint), értékesítését, vagy selejtezését.

 • Szerviz

  Szerviz

  A szerviz modulban adminisztrálhatja a termékek javítását. Részletesen rögzítheti a megrendelő és a javítandó termék adatait, hibáit, jegyzőkönyv adatokat, a termék javításához szükséges alkatrészeket és műveleteket. Egy gombnyomással rendelheti meg a készletéről hiányzó alkatrészeket és állíthat ki átvételi elismervényt a termékről, hasonlóan egyszerűen készíthet automatikusan munkalapot, előlegszámlát, számlát a javításról.

 • Partnerek, CRM

  Partnerek, CRM

  Az Astroban egybeintegráltuk a partnerek adatait kezelő és a CRM modult, így egy helyen adhat meg minden szükséges adatot: a partnerek alap adatait (Név/cégnév, e-mail cím, számlázási, postázási, kiszállítási címek, adószám, közösségi adószám, csoportos adószám, csoportos társasági adóalany csoportazonosító), a partner kezelési adatait (partnercsoport, partner típus, partner árkategóriája, a partnerre vonatkozó árkedvezmény mértéke, a partner preferált fizetési módja és fizetési határideje, hitelkerete), továbbá csatolhatunk a partnerhez dokumentumokat, fájlokat (például szerződéseket, számlákat és bármilyen más iratot, fájlt), kitölthetünk előre definiált kérőív adatokat (a szoftver beállításaiban definiálható kérdésekre), rögzíthetjük a partner bankszámlaszámait, munkatársait, telephelyeit, kapcsolattartóját, a vele kapcsolatban álló üzletkötőnket, törzsvásárlói adatait, feljegyezhetjük a vele kapcsolatos eseményeket.

 • Munkatársak, HR

  Munkatársak, HR

  A "Munkatársak, HR" szintén egy egybeintegrált modul, amelyben kezelheti a munkatársak alap adatait, betöltött pozícióit (időszak, bér, munkaszerződés tárolási lehetőséggel), béren kívüli juttatásait, bankszámlaszámait, a hozzá kapcsolódó eseményeket, dokumentumokat és egyéb fájlokat. A munkatársak számára megadható egyedi felhasználónév, jelszó és beállíthatók a rendszerrel kapcsolatos jogosultságaik.

 • Beszállítói és vevői bizonylatok

  Beszállítói és vevői bizonylatok

  Az Astroban beszállítói és vevői oldalon is minden olyan bizonylatot elkészíthet az árajánlattól a számláig, amire csak szüksége lehet. Fejlett bizonylatkezeléssel rendelkezik: A bizonylatok egy kattintással egymásba konvertálhatók, vagy másolhatók, a bizonylatokról csak tételeket is átvehet egy másikra. Az Astro nyilvántartja a tételekről átadott és még átadható mennyiségeket, ellenőrizheti, hogy például egy szállítólevélen van-e még kiszámlázatlan tétel. Egy termék nem sok, annyi sem fog elveszni. Az elkészült bizonylatokat az Astro el is tudja küldeni e-mailben (PDF formátumban) a ügyfelei részére, így nem mindig szükséges azokat kinyomtatnia. Ez a fejlett bizonylatkezelés lefedi az értékesítési, beszerzési, garanciakezelési, készletkezelési bizonylatokat, amelyek között így szabad átjárás van.

  • Számla

   Számla

   A számlákra szigorú szabályok vonatkoznak, amelyek mindegyikének megfelel az Astro. Vevői és beszállítói számlákat is rögzíthet a rendszerbe. Egyszerűen kiállíthat érvénytelenítő (storno), helyesbítő számlákat az eredeti alapján. Ezen kívül előleget, fordított, áthárított áfát tartalmazó, vagy áfamentes számlákat is készíthet. A számláit az Astro el tudja küldeni e-mailben (PDF formátumban) az ügyfelének, így az ő példányát nem kell kinyomtatnia (az ügyfelének viszont egyelőre igen, ha ő vállalkozó). A számlák kezelik a környezetvédelmi termékdíjakat is. Az aktuális szabályoknak megfelelően a vevői számlákat azok lezárása után jelenti az Astro a NAV számára és amennyiben ez nem sikerül valamilyen okból, az Astro értesítést küld nekünk, hogy azonnal megoldhassuk a vészhelyzetet.

  • Szállítólevél

   Szállítólevél

   Ahogy a számlát, az árucikkek átvételének igazolására szolgáló szállítólevelet is rögzítheti vevői és beszállítói oldalon is.

  • Nyugta

   Nyugta

   A nyugta arra szolgál, hogy a nyugtás (pénztárgépes) eladásokat, vagy vásárlásokat regisztráljuk a rendszerben és ennek megfelelően megtörténjen a készletmozgás.

  • Kézi számla

   Kézi számla

   A kézzel írt számlák rendszerbe rögzítésére is lehetőséget ad az Astro.

  • Árvetés

   Árvetés

   Az árvetés egy speciális árajánlat típus, amely egyben készletet is mozgat.

  • Proforma (díjbekérő)

   Proforma (díjbekérő)

   Ezt a számla kiállítását megelőző, az átadott termékek, vagy teljesített szolgáltatások árát bekérő bizonylatot kiállíthatja vevői és rögzítheti beszállítói oldalon is.

  • Megrendelő

   Megrendelő

   Rögzíthet vevői megrendeléseket (ekkor a rendelésen szereplő tételeket az Astro lefoglalja a készleten), vagy beszállítói megrendeléseket is, amiket el is küldhet akár azonnal e-mailben a beszállítójának. Az astro képes a készlethiányos termékeket automatikusan rátenni a beszállítói megrendelésre, hogy más feladatokra koncentrálhasson.

  • Árajánlat

   Árajánlat

   Rögzíthet és küldhet árajánlatokat a vevők számára és az Ön számára kiállított árajánlatokat is berögzítheti, beszállítói oldalon.

 • Garanciakezelés

  Garanciakezelés

  Az Astro lehetőséget ad a termékek garanciális ügyeinek intézésére, a garancialevél kiállításától a garanciális termék visszavételéig és belső kezeléséig. Ez szintén bizonylatokon keresztül valósul meg, ezért a beszállítói és vevői bizonylatoknál leírt módon itt is van arra lehetőség, hogy egy garancia bizonylatot egy másik típusú bizonylat alapján hozzuk létre egy kattintással, vagy csak tételeket vegyünk át.

  • Garancialevél

   Garancialevél

   Álralános garancialevél, amely tartalmazza a garanciális termékeket és azok adatait.

  • Garanciában visszavétel

   Garanciában visszavétel

   Ha egy garanciális terméket visszahoznak, ezzel a bizonylattal vehetjük vissza, ezzel a termék készletre kerül.

  • Garanciában kiadás

   Garanciában kiadás

   A visszahozott garanciális terméket ezzel a bizonylattal adhatjuk vissza a vevőnek és a termék kiadásra kerül a készletről is.

  • Garanciális csere

   Garanciális csere

   Ha a garancilis terméket cserélnünk kell, ezzel a bizonylattal igazolhatjuk a csere tényét, a régi termék készletre, az új pedig kiadásra kerül a készletről.

  • Garanciális vizsgálatra kiadás

   Garanciális vizsgálatra kiadás

   Ha a terméket nekünk is vissza kell küldenünk a beszállítónknak, a nagykernek, vagy a gyártónak tesztelésre, ezzel a bizonylattal kezelhetjük. A termék ugyanakkor kikerül a készletről..

  • Garanciális vizsgálatról visszavétel

   Garanciális vizsgálatról visszavétel

   Ha a termék visszaérkezett a garanciális vizsgálatról, ezzel a bizonylattal tudjuk igazolni. Ugyanakkor a termék visszakerül készletre.

 • Raktármozgások kezelése

  Raktármozgások kezelése

  Készíthet raktárközi megrendelő és raktárak közötti termékádadást végző bizonylatot (a termékek átvételének nyugtázásával, ráadásul késleltetett és időzített raktárátadás is beállítható). Ezeken kívül e modul keretein belül történik a termékek raktárról kiadása és bevételezése is és ami nem hiányozhat, a leltározás (amely sok hasznos funkcióval könnyíti meg a leltározási folyamatot) és a selejtezés.

  • Raktárközi termékátadás

   Raktárközi termékátadás

   A raktárak közötti termékek mozgatására szolgál. Két lépcsőben történik a termékek mozgatása: 1. elkészül a raktár átadási bizonylat, amely akár ki is nyomtatható, utána: 2. az átvevő raktárban egy munkatárs megnyitja a bizonylatot és nyugtázza az átvett mennyiségeket, majd lezárja a folyamatot. A termékek átadása időzíthető is, ha nem azonnal akarjuk végrehajtani, de beállítható azonnali raktár átadás is, ekkor egy lépésben, azonnal veszi át a rendszer a termékeket az egyik raktárból a másikba.

  • Raktárközi megrendelés

   Raktárközi megrendelés

   Ha az egyik raktár kifogy a készletből, akkor kiállíthat ilyen raktárközi megrendelőt (időzíthető is), amelyből egy kattintással raktárközi átadás bizonylat készíthető.

  • Leltározás

   Leltározás

   A leltározás minden olyan cégnél fontos, ahol készletet kezelnek. A szoftver képes raktáranként, termékcsopotonként is leltározni, a leltározás módja tekintetében is több lehetőséget kínál: előre generált listával, hogy már csak a mennyiségeket kelljen beírni, vagy automatikusan a vonalkódok lehúzásával is végezhetjük a leltározást. A leltár típusa is többféle lehet, nyitó, részleges, korrekciós, vagy teljes leltár.

  • Raktár bevét

   Raktár bevét

   Tulajdonképpen ez a bizonylat végzi a termékek készletre vételét. Minden olyan bizonylat automatikusan létrehoz egy ilyen raktár bevétet is, amelyen termék bevételezés van (például beszállítói szállítólevél, vagy a beszállítói számla).

  • Raktár kiadás

   Raktár kiadás

   A raktár bevéthez hasonló, csak ez a termékek raktárról kiadását végzi. Ezt a bizonylatot is automatikusan létrehozza minden olyan másik bizonylat, amely termékeket ad ki (például vevői szállítólevél, vevői számla).

  • Selejtezés

   Selejtezés

   Egyszerűen és gyorsan végezhetjük el a selejtezést ezzel a bizonylattal. Csak ki kell választani azt a raktárat, ahonnan selejtezünk és egy másik selejt típusú raktárat (ahol a selejteket tároljuk) és a többi bizonylatnál megszokott módon vehetjük fel a selejtezendő termékeket, amik aztán a selejt raktárba kerülnek.

 • Optikus modul

  Naptár, eseménykezelő modul

  Tervezheti és menedzselheti a cége működése során várható és bekövetkező eseményeket. Riasztásokat állíthat be a munkatársak számára, delegálhatja az egyes eseményeket és típusokat adhat meg. Listázhatja például a pénzügyi törlesztéseket és kiszállításokat is dátum szerint.

 • Optikus modul

  Projektkezelés

  Nyilvántarthatja, követheti a projektjeit, melyekhez pénzügyi és humán erőforrásokat rendelhet.

 • Optikus modul

  Folyamatkezelés

  Munkafolyamatban foghatja össze a végrehajtandó és az elvégzett feladatokat segítve ezzel az ügyfélkezelést és a projektjeit.

 • Optikus modul

  Optikus modul

  Ha Ön optikus, akkor ebben a modulban rögzítheti a megrendeléseket, munkalapokat az ügyfél optometria vizsgálati adataival, kontaktlencsék, vagy az elkészítendő szemüvegek paramétereivel, melyeket egy nagyon hasznos beépített katalógusból állíthat össze nagyon gyorsan.

 • Még több funkció

  Még több funkció

  Az Astro a felsoroltaknál sokkal többet tud, a funkciók felsorolása folyamatosan bővül.


 

Kipróbálható (demo) verzió igénylése

Próbálja ki az Astro Ügyvitel és ERP felhős változatát most.


 

ÁRAJÁNLAT

Pontos árajánlatot a következő adatok ismeretében kaphat:

① Melyik változatot szeretné használni? Elég az ügyviteli szint (bevételezés, értékesítés, számlázás, készletkezelés, pénzügy), vagy a teljes ERP funkcionalitásra van szüksége?

② A felhasználók, munkaállomások mennyisége?

③ Saját szerverén legyen elhelyezve az adatbázis, vagy az Astro ERP felhős változatát szeretné használni?

④ Szeretne rendszerfelügyeleti, tanácsadási szolgáltatásokat igénybe venni folyamatos rendelkezésre állással?

⑤ Szeretne automatizált webshop összeköttetést?

⑥ Szeretne egyedi fejlesztéseket, új modulokat, átalakításokat a szoftveren?

⑦ Megjegyzések (ha kér egyedi fejlesztéseket, ezek összefoglalva néhány mondatban és amit még fontosnak tart):

⑧ A cége rövid neve:

⑨ Az email címe, amelyre az ajánlatot várja:


A megadott adatokat kizárólag az ajánlat elkészítésére és a válaszlevél elküldésére használjuk fel és külön nem tároljuk. Nem fog az ajánlaton kívül más megkeresést kapni.
Az itt kérhető egyszerűsített árajánlat és a demo kipróbálása természetesen ingyenes.
Az egyedi árajánlat kérést, személyes egyeztetést és élő szoftverbemutatót már költségként kiszámlázzuk 10 000 ft/óra díjban és kiszállás esetén további 150 ft/km útiköltséggel kalkulálunk (oda-vissza).

Gyakori kérdések és válaszok

Kérdéseinek megválaszolásában és technikai problémáinak megoldásában segíthet az a közérthetően megfogalmazott kérdés-válasz gyűjtemény, amely az eddigi tapasztalatok alapján került összeállításra. Ha valamire nem talál kérdést és választ, nézzen vissza később, mert a lista folyamatosan bővül.

Kattintson a kérdőjelre.


 

Kapcsolatfelvétel

Ha egyéb kérdése van, akkor kérem, hogy írjon üzenetet, vagy érdeklődjön a további elérhetőségeken, Sype, vagy Viber chaten.


A megadott adatokat kizárólag a válaszlevél elküldésére használjuk fel és külön nem tároljuk.

Kapcsolat

Whirlbyte software

(20) 46 54 272

info@whirlbyte.com

Skype chat indítása

Viber chat indítása


 

Kiemelt referenciák és partnerek

Our Clients
Ferwant Kft.

Kötőelemek, mezőgazdasági és tehergépjárműalkatrészek, felszerelési cikkek értékesítése közel két évtizede.

Our Clients
Mikka Kft.

Mikka gyerekruha kis és nagykereskedés.

Our Clients
Palviscsák-Trans Kft.

Kamionmosó és üzemanyagtöltő állomás.

Our Clients
Thermo-Block Magyarország Kft.

Közel nulla energiaigényű, A+ és passzívházak építési rendszere.

Our Clients
Teveszed Kft.

ÉRDEMES BETÉRNI HOZZÁNK!
Olcsó, minőségi élelmiszerekkel és sok szeretettel várjuk üzleteinkben!

Our Clients
Febrill Bútor Kft.

Cégünk 1991-ben alakult Febrü Budapest Kft. néven a német Febrü GmbH leányvállalataként. 1996-ban magyar tulajdonba került a társaság és innentől jelent meg a Febrill márkanév. 2004 óta Febrill Bútor Kft. néven működünk, jelezve a fő tevékenységünk iránti elkötelezettséget.

Our Clients
Interkomfort Kft

Cégünk 1992-ben alakult Interkomfort Műszaki Kereskedelmi Kft. néven. Fő tevékenységi körünk a hazai és multinacionális cégek kiszolgálása a tüzeléstechnika és a klímatechnika terén.

Our Clients
SZABÓ-VASVÁRI TANÁCSADÓ IRODA KFT.

Vállalkozásunk a Szabó-Vasvári Tanácsadó Iroda Kft. pályázatok írásával, kezelésével és pályázati projektmenedzseléssel foglalkozik.

Our Clients
Wittner és Társa Kft.

Cégünket 1991-ben alapítottuk móri székhellyel. Kezdetben fő tevékenységünk az irodatechnikai gépek szervizelése volt, melyet papír-írószer és számítástechnikai eszközök javításával és kereskedelmével bővítettünk.

Our Clients
STROMI Kft.

Kiváló minőségű, helyi, tájjellegű savanyúságok előállításával, feldolgozásával állunk jelenlegi és leendő partnereink rendelkezésére.

Our Clients
Meiji Rubber Europe Zrt.

We manufacture printer blankets for offset prints, plastic products, and industrial rubber products.

Our Clients
Tóth és Fia Kovácsüzem Kft.

A Tóth és Fia Kovácsüzem Kft. Tóth János kovácsmester magánvállalkozásának utódjaként alakult meg 2003 végén. 2004 tavaszán bevezetésre került az ISO 9001:2000 minőségbiztosítási rendszer. Cégünk süllyesztékes kovácsolással foglalkozik.

Our Clients
BZ TRANS INC

The American transport company.

Our Clients
AgileXpert AXAMOP

AXAMOP alkalmazás menedzsment és üzemeltetési platform szoftverfejlesztő cégek számára.


Referenciáink és partnereink listájának megtekintésével Ön elfogadja a vonatkozó adatvédelmi, jogi feltételeket.

A felsorolt cégeket kizárólag az általuk nyújtott szolgáltatások igénybevételével és az általuk értékesített temékek megvételével kapcsolatban keresheti fel.

Nem használhatja fel a cégek adatait, elérhetőségeit egyéb célokra és azokat nem adja ki harmadik félnek, az érintett cégek beleegyezése nélkül.

Nem keresheti fel Ön a saját, vagy az Önt alkalmazó, vagy megbízó cég nevében, képviseletében a felsorolt cégeket kéretlenül olyan ajánlattal, amely keretein belül termékeket, szolgáltatásokat, más számlázó, üzleti, ügyviteli, vállalatirányítási szoftvert ajánl.

A feltételek megsértése esetében kártérítést köteles fizetni, amely a sérelem mértékének megfelelően kerül megállapításra.