DEMO VERZIÓ LETÖLTÉSE

Kérem, hogy kövesse az alábbi útmutató lépéseit.

 • 1. Töltse le a demo kliensét:

  Kérem, hogy kattintson LETÖLTÉS gombra. Az Astro ERP felhős, Windows operációs rendszeren futtatható verziója fog letöltődni (állandó internetkapcsolat szükséges a kipróbálásához).


   

   

  A letöltődő fájl neve astro_demo.exe, melynek futtatásakor automatikusan elindul a demo verzió.
  Bejelentkezéskor felhasználónévnek x és jelszónak is x írandó a szövegmezőbe (egyszerű demo bejelentkezés).

  Mivel a demo egy önkicsomagoló winrar állományba van tömörítve (a gyors telepítés miatt) ezért egyes internetböngészők, vagy az operációs rendszer olyan figyelmeztetést jeleníthetnek meg, hogy a fájlt ritkán töltik le, vagy nem ismerhető fel.


  A böngésző kérdésére válassza azt, hogy letölti a fájlt. Ha a letöltési sávon jelenik meg a letöltés (például google chrome böngésző esetében), akkor ott válassza a fájl megőrzése lehetőséget. Internet explorer, vagy Edge böngésző esetén válassza azt, hogy mindenképpen letölti.


   

  Az internetböngészőben válassza a fájl megörzését:

  Chrome keep file

   
 • 2. Futtassa a letöltődött fájlt:

  Miután letöltődött a fájl, kérem, hogy indítsa el. Ehhez elég a böngészőben a letöltött fájlra kattintani. A különböző internetböngészőkben más helyen találhatók meg a letöltött fájlok. Chrome esetén az alsó sávon lesz látható, Firefox esetében a jobb felső sarokban egy lefelé mutató nyíl, az Internet Explorer és az Edge böngészők értesítést jelenítenek meg, ahol választható a futtatás.

   

  A böngészőben válassza a fájl megnyitását:

  Chrome open file

   

  Ha a Windows azt az üzenetet jeleníti meg, hogy megvédte a számítógépet, akkor válassza a további információt:

  Windows open file 1

   

  A következő ablakban válassza a futtatás mindenképpen lehetőséget:

  Windows open file 2

   

  Amikor megjelenik az engedélykérő ablak, akkor válassza azt, hogy igen:

  Windows open file 2

   
 • 3. Bejelentkezés:

  Amint elindult a szoftver, megjelenik a bejelentkező ablak. Itt kiválaszthatja a nyelvet (alapértelmezett a magyar), alatta, hogy melyik felhasználónévvel szeretne bejelentkezni és megadhatja az ahhoz tartozó jelszót. Már több felhasználó is van a demo adatbázisban.
  A bejelentkezési adatok, amelyekkel Ön biztosan be tud lépni:
  Felhasználó: x
  Jelszó: x


   
  Chrome open file

   
 • További tudnivalók:

  Bejelentkezés után megjelenik a szoftver főképernyője. Ezen a főképernyőn, a jobb felső sarokban találja a segítség ikont, amelyet megnyomva egy kis listából választhatja ki a kézikönyvet. Erre meg fog nyílni a kézikönyv, amelyből megtanulhatja a szoftver használatát.


   
  Chrome open file

   

  Ha egy régebbi demo verziót próbál ki, akkor előbb nem a bejelentkező ablak fog megjelenni, hanem elindul a szoftver automatikus frissítője, amely a legújabb verzióra frissíti a régit és csak ezután indul el újra a szoftver és jelenik meg a bejelentkező ablak. Ha a frissítő megjelenése előtt egy kérdés jelenik meg, hogy akarja-e frissíteni, akkor érdemes igen választ adni.


   
  Chrome open file

   

  Az első futtatás előtt létrejön a szoftver parancsikonja az asztalon arra az esetre, ha később is szeretné próbálgatni. Ha a letöltött fájl futtatása után mégsem indulna el automatikusan a szoftver, abban az esetben is ezzel az ikonnal indítsa el a demo verziót. Az ikonról futtatva már nem jelennek meg zavaró rendszerüzenetek, hanem azonnal, probléma nélkül elindul a szoftver.


   
  Chrome open file

   

  Ha bármilyen kérdése lenne a szoftverrel kapcsolatban, vagy online szoftverbemutatót szeretne kérni, akkor kérem, hogy érdeklődjön a főoldal alján található elérhetőségeken.