Rendszergazdai szolgáltatások

Ami mindenkinek nélkülözhetetlen

A rendszergazdai szolgáltatások kulcsfontosságúak minden vállalkozás számára

Ezek a szolgáltatások biztosítják az informatikai rendszerek hatékony és biztonságos működését, megelőzve az esetleges leállásokat, adatvesztéseket, illetéktelen behatolásokat. A rendszergazdák felelőssége a hálózatok, szerverek, munkaállomások, adatbázisok és alkalmazások felügyelete, karbantartása és biztonságának garantálása. Ezáltal a vállalkozások zavartalanul működhetnek, növelve a termelékenységet és csökkentve a kockázatokat.

Fontos, hogy ne csak szakértő, hanem megbízható, teljes diszkréciót is biztosító szolgáltatót válasszon.

Ez egy sokoldalú IT terület

A kapcsolódó szolgáltatásaink az informatika széles szeletét fedik le

Nem csupán az alapvető rendszergazdai feladatokra összpontosítunk, hanem teljes körű hálózati tervezést, kiépítést és szerver üzemeltetést is vállalunk ügyfeleink számára. Ezen a területen két évtizedes múltra visszatekintő tapasztalatunk garantálja az optimális hálózati infrastruktúra és kliens-szerver rendszer kialakítását. Az informatikai rendszerének cégére szabott kiépítésével és folyamatos, gondoskodó karbantartásával segítünk, hogy vállalkozása mindig a legmegfelelőbb technológiai alapokon nyugodjon, a cégében mindenki fennakadások nélkül végezhesse a feladatait.

Bízza ránk az informatikai hátterének menedzselését, élvezze a biztonságot és hatékonyságot!

Jogi feltételek, megjegyzések: Az itt megadott adatait külön nem tároljuk, kizárólag a válasz elküldésére használjuk fel. Átlagosan néhány órán belül válaszolunk, de legkésőbb 48 órán belül.

Irányadó árak:

Óradíj (rendszergazdai feladatok ellátása, szerelés, konzultáció, helyszíni kiszállás egyaránt):
26 EUR / 29 USD / 10 000 HUF

Helyszíni kiszállás esetén + útiköltség oda-vissza.

Szükséges hardver esetén + annak ára (beszerzési áron kapja a hardvereket, beszállítói számlával és garanciával).

Átalánydíjas szerződést is tudunk kötni, egyeztetett egyedi áron.

Megjegyzések: Nettó árakat adtunk meg. A megadott árak legkésőbb 2024 június 30-ig garantáltak ( az addig megkötött szerződések esetén a szerződés lejáratáig ), utána fenntartjuk a jogot az árak emeléséhez.