Mobilalkalmazás fejlesztés

Az elérhetőség új dimenziója

A jól felépített mobil stratégia a siker kulcsa

Mobilkészülékeink állandó társaink lettek, és számos mindennapi tevékenységet végzünk rajtuk keresztül. Fogalmazhatunk úgy is, hogy a felhasználók egyre több időt töltenek a mobilkészülékeik használatával, a mobilalkalmazások piaca folyamatosan növekedik. A mi küldetésünk, hogy az Ön vállalkozását is ebbe a digitális dimenzióba vezessük, optimális mobil stratégiával, egyedi alkalmazásokkal, amelyek tökéletesen illeszkednek az Ön és ügyfelei igényeihez.

Válassza szolgáltatásainkat, és lépjen be velünk az egyedi mobilalkalmazások világába.

Egyedi megoldások bármely platformra

A hatékonyság és a sokoldalúság fontos szemponttá váltak

Napjainkban jogos elvárás, hogy ugyanaz az alkalmazás a főbb platformokon elérhető legyen. Android, iOS és Windows rendszerekre egyszerre készítjük el az alkalmazást, időt és költségeket takarítva meg Önnek. Az alkalmazások könnyen integrálódnak már meglévő szoftverekkel, API-kkal és felhős megoldásokkal, így maximális funkcionalitást és együttműködést biztosítva üzleti folyamataihoz. Legyen szó belső használatú applikációról, egy nagy ötlet megvalósításáról, esetleg áruházról vagy akár játékról, mobilalkalmazásaink innovatívak és testre szabhatók az Ön igényei szerint.

Fedezze fel az általunk fejlesztett mobilalkalmazások sokoldalúságát és hatékonyságát!

Jogi feltételek, megjegyzések: Az itt megadott adatait külön nem tároljuk, kizárólag a válasz elküldésére használjuk fel. Átlagosan néhány órán belül válaszolunk, de legkésőbb 48 órán belül.

Irányadó árak:

Óradíj (szoftverfejlesztés, konzultáció, helyszíni kiszállás egyaránt):
26 EUR / 29 USD / 10 000 HUF

Helyszíni kiszállás esetén + útiköltség oda-vissza.

Megjegyzések: Nettó árakat adtunk meg. A megadott árak legkésőbb 2024 június 30-ig garantáltak ( az addig megkötött szerződések esetén a szerződés lejáratáig ), utána fenntartjuk a jogot az árak emeléséhez.